Overname Pharmalot door Ace Compounding

Pharmalot Compounding BV wordt overgenomen door Ace Compounding BV

Ace Compounding BV en Pharmalot Compounding BV bundelen hun krachten op de markt van apotheekbereidingen. Dit betekent dat de activiteiten van Pharmalot worden overgedragen en de levering vanuit Pharmalot aan openbare apotheken stopt.

Ace Compounding heeft een uitgebreid portfolio waarin volledige overlap zit met het portfolio van Pharmalot. Met het oog op de toekomst zetten we in op meer samenwerkingsvoordeel voor onze klanten.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Klanten zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Zodra de voorraad bij Pharmalot niet meer beschikbaar is, worden bestellingen door Ace Compounding geleverd. Uiteraard blijven de snelheid van leveren en de hoge kwaliteit ongewijzigd.

Vragen over bestellingen?

Neem dan contact op via

T 088 25 50 500

E info@pharmalot.nl.

Verloopt de bestelling al via Ace Compounding?

Neem dan contact op via

T 036 54 74 093

E klantenservice@ace-pharm.nl

Ace Compounding

Ace Compounding is een gezamenlijke onderneming van Ace Holding, de moedermaatschappij van Ace Pharmaceuticals en Mosadex Groep. Ace is gevestigd in Zeewolde en levert al 30 jaar farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntbehoeften: geregistreerde geneesmiddelen, Clinical Trial Medication, geneesmiddelen op artsenverklaring en sinds 2020 via Ace Compounding voorraad- en ad hoc bereidingen.

Meer informatie vind u op www.ace-pharm.nl

Geplaatst op: 14-03-2022 om 12:11 uur
Aangepast op: 17-03-2022 om 10:47 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.